United akan meningkat dalam perlawanan akan datang: Shadab

Rawalpindi: Kapten Islamabad United, Shadab Khan berkata dia telah tiba di final Khamis ini tidak terpengaruh dengan bencana pukulan pasukannya dan akan cuba melakukan lebih baik dalam baki perlawanan Liga Super HPL Pakistan.

United di tempat ketiga – dengan tiga kemenangan dan dua kekalahan daripada lima perlawanan setakat ini – menentang pasukan di tempat kelima Karachi Kings dalam perlawanan seterusnya di Stadium Kriket Bendy pada hari Jumaat.

“Walaupun rekod United di Stadium Kriket Bandi tidak begitu baik, kami mahu memperbaiki rekod kami di laman sendiri kali ini,” kata Shatab pada sidang media pra-perlawanan pada Khamis.

Merujuk kepada kekalahan 110 larian pasukannya di Stadium Gaddafi di Lahore Isnin lalu, pemain pusingan kaki itu berkata, “Pukulan kami musnah kerana pendekatan tanpa rasa takut kami menentang Lahore Qalandars.

Shadab menegaskan bahawa jawatan kapten itu tidak menjejaskan prestasinya kerana United telah mendahului PSL dalam beberapa musim lalu.

Mengulas mengenai prestasi buruk Kings dalam PSL 8, beliau berkata bahawa mereka adalah francais besar yang tahu bagaimana untuk keluar daripada situasi sedemikian. Jadi esok kita akan menggunakan kekuatan penuh terhadap mereka.

Juara PSL 2020, Kings Zalmi jatuh ke tempat kelima dengan empat mata daripada tujuh perlawanan dalam PSL-8 selepas tewas sebanyak 24 larian.

Penjaga gawang/pemukul Kings Matthew Wade menyatakan keyakinan terhadap kemampuan pasukannya untuk mara ke playoff pada malam Rabu, berkata tiga perlawanan terakhir akan menjadi penting.

Wade yang kidal, yang menjaringkan 53 daripada 41 bola dalam perlawanan PSL-8 sebelum ini menentang Peshawar Zalmi di Rawalpindi pada hari Rabu, menyatakan kekecewaannya kerana tidak menamatkan perlawanan.

“Adalah lebih baik untuk menamatkan permainan, itu tugas saya sebagai pemain yang hebat,” kata Wade kepada pemberita selepas perlawanan.

“Seperti yang saya katakan, kadar [lari] terlalu tinggi, kami memerlukan 12 atau 13 [over]. Saya fikir jika mereka memberi saya bola, saya boleh memukulnya dan ia terus ke bawah. , tetapi ia tersasar.” kata warga Australia itu. “Ya, saya kecewa untuk menjaringkan gol besar, tetapi kami mempunyai satu lagi gol. Apabila kami mendapat peluang, kami perlu bangkit dan memenangi tiga perlawanan seterusnya. Mereka bagus dan layak untuk menjadi. Di final.” Beri peluang pada diri sendiri.”

Diterbitkan pada 3 Mac 2023 Pagi.

About admin

Check Also

Tokoh ‘paling berkuasa’ bersekongkol menentang saya, dakwa Imran

LAHORE: Ketua Tehreek-e-Insaaf Pakistan Imran Khan pada hari Jumaat mempersoalkan siapa orang yang “paling berkuasa” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dramacoold