Liverpool Ring of United membuktikan mereka masih hidup dan menendang

Liverpool: Keseimbangan kuasa dianggap bergerak dari Liverpool ke saingan tradisional Manchester United, tetapi teori ini tersebar pada hari Ahad.

Sejak kedatangan Georgia Clop di Enfield pada tahun 2015, Liverpool telah bangga dengan United, yang telah memenangi Liga Perdana, Liga Juara -Juara, Piala Domestik dan banyak lagi.

Tetapi era keemasan dengan Liverpool Klop nampaknya berakhir pada musim ini, sementara United melangkah ke bawah Eric Ten Hook dan memenangi Piala Liga minggu lalu, yang merupakan sekeping pertama periuk perak sejak 2017.

Walau bagaimanapun, pada hari Ahad, ayunan baru United dikalahkan oleh tetamu Liverpool 7-0.

Ia mengangkat semua harapan gelaran United pada bulan -bulan terakhir musim ini, tetapi Liverpool kembali ke tempat kelima dan mengekalkan kedudukan teratas, yang kelihatan mustahil pada awal musim.

Klop tidak dapat menghentikan senyumannya ketika dia memberi salam kepada peminat Liverpool yang menggegarkan Enfield dan yang boleh menuduhnya.

Selepas kemenangan besar Liverpool berkat usaha lewat Mohammad Salah, Kodi Kakapo dan Darwin Nuns dan Roberto Fermino, katanya kepada pemberita Jerman bahawa “hasil yang unik dan prestasi cemerlang.”

“Saya tidak fikir kita boleh mula lebih baik dengan dua gol pada permulaan babak kedua dan kemudian kami terbang dan bermain menentang kami sangat sukar.”

Selepas tiga kekalahan dalam empat, Liverpool kini memenangi empat daripada lima perlawanan liga terakhirnya dan dia akan cuba bangkit dari kekalahan fasa pertama 5-2 menentang Real Madrid di Liga Juara-Juara, di mana 16 terakhir akan berada di hadapan . . . Berharap untuk memantau.

“Ia adalah salah satu persembahan terbaik untuk masa yang lama,” kata Klop. “Perbezaan utama ialah kita kini mempunyai hampir semua pemain. Tetapi kami mahu menghubungkan hasil ini dengan hasil perlawanan seterusnya. Inilah rancangannya.

Selepas beberapa musim yang mengecewakan, ia mencurigakan untuk menandatangani Nunise dan Kaku dalam 100 juta euro ($ 121 juta). Tetapi kedua -duanya menikmati hari -hari terbaik kerjaya Liverpool mereka untuk membuktikan suspek yang salah.

Klip itu berkata, “Malam ini kami menunjukkan apa yang boleh kami lakukan, apa yang kami boleh dan apa yang kami mahu berada di masa depan.” “Kami tidak bercakap mengenai skor, kami bercakap mengenai prestasi.

“Beberapa bulan yang lalu, semua orang menganggap ia adalah masa yang baik untuk bermain Liverpool – anda tidak boleh memanggilnya secara terbuka, tetapi semua orang merasakannya – kerana mereka fikir kita sedang berjuang, tetapi sekarang bukan momen yang baik, seperti kita, kita adalah Di sini, kita masih hidup, semua orang tahu sangat penting.

Reset Usaha Bersama

Kedua -dua pemain dihubungkan dengan United musim panas ini, iaitu untuk Red Devils, lebih -lebih lagi jika kemajuan mereka di Dean Hague tidak berhenti pada musim depan.

Malu adalah pemeriksaan realiti kejam untuk bahagian yang diperbetulkan dari cangkuk tan, tetapi pengurus menggesa orangnya untuk bangkit semula minggu ini.

Selepas tidak terkalahkan dalam 22 perlawanan di Dan Hag, dia kembali ke pesaingnya yang terbesar dan mengalahkan New Castle untuk memenangi Piala Liga di Wembley.

Prestasi yang mengagumkan itu memulakan kemenangan bersejarah empat perlawanan menentang Barcelona di Liga Europa.

Tetapi selepas kekalahan berat United dalam sejarah juara Inggeris 20 -masa, dia meninggalkan Enfield, meletakkan ekornya di antara kakinya.

Penghinaan ini berakhir spekulasi berakhir di empat teratas, meninggalkan mereka ketiga, 14 mata di belakang Arsenal dan kedua Manchester City.

Dan Hogg mengkritik skuad untuk pemilihannya, menuduh pemain “bukan profesional” dan “tidak dapat diterima”.

Walaupun tanda -tanda peningkatan yang sangat baik pada musim ini, prestasi buruk menunjukkan betapa sukarnya bagi penduduk Belanda untuk membuat semula sebuah kelab yang belum memenangi Liga Perdana sejak 2013.

United mengalami kekalahan 6-3 terhadap Manchester City dan 4-0 menentang Brent Ford musim ini.

Kekalahan di Enfield adalah kurang baru, tetapi Tan Hogi menegaskan pasukannya akan menggunakannya sebagai motivasi untuk sepanjang musim ini, yang bermula pada fasa pertama 16 perlawanan terakhir Liga Europa dengan Bates Real pada hari Khamis. menjadi.

“Kami telah melihat pada masa lalu bahawa Manchester City boleh kembali selepas Brent Ford,” katanya kepada BBC. “Ini pasti kejutan yang kuat dan tidak dapat diterima, saya sangat kecewa dan marah, ini adalah ujian fakta, kita perlu bergerak melampaui itu.”

Ia diterbitkan pada 7 Mac, 2023.

About admin

Check Also

Kecurian di rumah pemain kriket

LAHORE: Pencuri mencuri mata wang asing dan barangan berharga lain dari rumah pemain kriket Muhammad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dramacoold